Om oss

Mange uautoriserte mobilverksteder i Norge reklamerer for at de kun bruker originale deler på sine reparasjoner. Dette stemmer ikke. Utenom autoriserte bedrifter er Doktor Mobil den eneste bedrift i Norge som kan tilby originale deler. Dette er fordi vi har signet en eksklusiv kontrakt med Apple, dette betyr at vi får tilsendt deler direkte fra Apple sine fabrikker.
Med denne fordelen kan du trygt bytte deler hos oss og fremdeles beholde garantien på mobilen din.

Doktor Mobil har også flere veldig gode alternativer. Hos oss tilbyr vi også OEM skjermer med like høy kvalitet til en lavere pris.

Sikkerhet og nøyaktighet er viktig for oss derfor er alle våre verksteder sikret mot statisk elektrisitet via en ESD godkjenning. ESD godkjente verksteder reduserer risikoen for støt siden støt kan påføre skader på din enhet som ikke blir oppdaget før det har gått litt tid.

Vi reparerer mobilen din mens du venter uten å ødelegge garantien fra Apple.
Doktor Mobil er verkstedet som utfører reparasjoner på Samsung- Huawei- Sony Xperia- HTC – Huawei- Honer- Nokia – Google – One Plus – Motorola- Microsoft – Asus – Acer -Zte – Doro og Xiaomi mobiler mens du venter. Nå har vi også blitt blant Norges første Genuine parte partner som får reparere Apple .

iPhone 6S og nyere modeller repareres på timen Eldre modeller videresendes til Apples servicesenter eller du kan bytte til en tilsvarende erstatningsenhet hos oss.

Hvorfor oss?
Vi reparerer på vegne av mobilprodusentene. Teknikerne våre er sertifiserte, bruker kun originaldeler kjøpt via produsentenes systemer, samt produsentenes verktøy for diagnose og reparasjon. Dermed videreføres garantien.
Hos Abc – Xyz aktører går denne garantien tapt. Du risikerer også å måtte betale for reparasjoner som skal dekkes av produsentgarantien.

Hos Doktor Mobil er vi først ute til å reparere din ødelagte mobil, nettbrett og data.

Vi vet at din enhet er noe av det vi avhenger mest av i hverdagen og derfor tilbyr vi lynrask reparasjon fra erfarne teknikere på minutter.
Du kan få enheten din reparert i en av våre 15 Walk-In Doktor Mobil butikker, så mens du tar handleturen så fikser vi enheten din.

Skulle du ikke befinne deg i nærheten av en Doktor Mobil butikk når ulykken først har skjedd kan du enkelt bestille en reparasjon fra vår hjemmeside.

Du sender da inn din enhet via Bring og Doktor Mobil sørger for en rask og sikker reparasjon, vi dekker selvfølgelig portoen!

Dine data er trygge hos Doktor Mobil, under hver reparasjon sørger vi alltid for at bilder, kontakter og annet du har lagret forblir urørt.
Skulle vi finne flere feil enn hva som først har blitt oppgitt så hører du fra oss med en gang.

Hos oss får du også alltid tilbehør til din enhet som for eksempel pro glass, det er Norges billigete forsikring. Vi har også ett stort utvalg av deksler og ladere.

Doktor Mobil er Norges største mobiltelefonreparatør og vi er stolte av å ha blitt kåret til en Gaselle bedrift både i 2017 og 2018!
Hvis du er fornøyd med din opplevelse hos Doktor Mobil setter vi pris på en god tilbakemelding.

Har du spørsmål ang en reparasjon eller til oss direkte ta gjerne kontakt på vår epost, telefon eller besøk din nærmeste butikk.
Velkommen til oss , rask og trygg mobilreparasjon til konkurransedyktige priser.